Slik søker du - Østfold fylkeskommune internettportal
 

Slik søker du

Østfold fylkeskommune benytter elektronisk søknadsprosess.

>> Gå til elektronisk søknadsskjema

Bruk av søknadsskjemaet
• For å kunne søke en stilling må du bruke vårt elektronisk søknadsskjema.

• Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker i feltet "Ny bruker" og logger deg inn. Da kan du lagre utkast av søknadsskjemaet, få forhåndsutfylte felt og en oversikt over alle skjema du har sendt inn tidligere.

• Ønsker du ikke å registrere deg som bruker kan du fylle ut søknaden ved å velge "Gå direkte til skjema".

• Første gang du søker en jobb må du registrere CV'en din og skrive en søknad. Er du innlogget som bruker vil CV'en bli lagret i databasen, og kan hentes fram ved eventuelt fremtidige søknader. 
Selve søknaden må legges inn på ny for hver gang du søker på en stilling.

• Når søknadsfristen er over vil alle søkere motta bekreftelse pr brev.

Tilsetting i ledige stillinger skjer etter offentlig utlysning. Intervju og tilsetting skjer lokalt ved den enkelte skole/arbeidssted.

Kopi av vitnemål og attester sendes med søknad dersom dette etterspørres spesielt i stillingsannonsen. Hvis ikke dette nevnes i annonsen, skal kopi av vitnemål og attester bringes med dersom du blir innkalt til intervju. Attester og vitnemål blir ikke returnert.

Fylkeskommunen har dessverre ikke mulighet for å motta åpne/generelle søknader. Vi ber deg ta kontakt direkte med våre virksomheter dersom du har spørsmål om mulighet for ledige stillinger i nær fremtid.

Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid.

Vi gjør oppmerksom på at søkere til stillinger i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr. offentlighetsloven § 25.
 
Kontakt oss
Har du spørsmål om bruk av det elektroniske søknadsskjemaet kontakt vår HR-seksjon ved Anne Ørbech på tlf: 69 11 74 99 eller på epost

Har du spørsmål om en bestemt stilling finner du en kontaktperson i stillingsannonsen som du kan kontakte.sliksokerdu_420

Sist oppdatert: 02.03.2015
Relaterte artikler