ID 2093 - Fagarbeider innen Teknikk og industriell produksjon - Østfold fylkeskommune internettportal
 
Malakoff videregående skole

ID 2093 - Fagarbeider innen Teknikk og industriell produksjon

Vi har ledig 89 % fast stilling som fagarbeider innen Teknikk og Industriell Produksjon.

Har du lyst til å være med og skape et skolemiljø bygget på mestring, miljø og mangfold?

Fagarbeider ved Teknikk og Industriell Produksjon

Skolen har ledig 89 % fast stilling som fagarbeider på utdanningsprogrammet Teknikk og Industriell Produksjon. Fagarbeideren skal jobbe sammen med pedagogisk personale i undervisningen. Det er ønskelig med fagbrev innenfor et av de mekaniske fagene. Vi søker en person som trives med ungdom, har gode samarbeidsevner og er fleksibel. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Opplysninger om stillingen:

Kan fås ved henvendelse til fagleder Tarjei Grøan eller utdanningsleder Rolf Stene tlf. 69 24 22 00.

Søknadsfrist 11. juni 2017

Søknad må sendes på vårt elektroniske søknadsskjema med ID 2093. CV og attester medbringes til eventuelt intervju.

Lønn fastsettes etter avtale. Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. De som tilsettes må kunne legge frem gyldig politiattest.

Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid. Vi gjør oppmerksom på at navn til søkere til stilling i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr. offentlighetsloven § 25.

Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.

Om skolen:

Malakoff videregående skole i Moss er en kombinert skole med 1000 elevplasser, 180 ansatte og et årlig driftsbudsjett på ca. 105 mill. Skolen har opplæringstilbud innenfor 5 utdanningsprogram; Studiespesialisering, Helse- og sosialfag, Teknikk og industriell produksjon, Elektrofag og Bygg- og anleggsteknikk. Skolen er Fokusskole og Miljøfyrtårnbedrift. Malakoff videregående skole arbeider for å skape høy faglig kvalitet, et utfordrende og trygt læringsmiljø og tilpasset opplæring for alle elever.

Sist oppdatert: 19.05.2017 Ann Anthony